Imate vprašanje? Potrebujete ponudbo? Stopite v stik!

POVPRAŠEVANJE

O nas

Nudimo vam  storitve projektiranja strojnih in elektro instalacij , kot tudi projektantski nadzor ter nadzor nad gradnjo.

Načrti strojnih inštalacij morajo biti vedno usklajeni z arhitekturnimi in ostalimi načrti. Še posebej je to pomembno pri kompleksnih in zahtevnih objektih, kjer so tudi projekti strojnih inštalacij zelo zahtevni. Dosedanja praksa v Sloveniji temelji na 2D načrtih. Takšen način dela je kljub navidezni preprostosti dolgotrajnejši, saj kasneje vznikne mnogo problemov, ki so posledica nepoznavanja arhitekture in neusklajenostjo z drugimi strokami.

Prednost BIM-a je uvedba virtualnega 3D modela objekta, ki nam pomaga pri načrtovanju in upravljanju stavbe skozi njen življenjski cikel. Rezultat je model objekta, ki v sebi nosi vse potrebne informacije o objektu, vgrajenih elementih, izračunih, garancijah,.. .

Informacijsko modeliranje strojnih inštalacij, naredi koordinacijo enostavno in realno, ter nam pomaga pri odkrivanju velikega števila problemov, ki bi jih pri klasičnem 2D načinu dela le težko odkrili. Poleg teh prednosti, programi za BIM omogočajo izdelavo izračunov (toplotne izgube in dobitki, prezračevanja, tlačni padci, …), popisov in energetskih izkaznic objekta.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.